Foredragsholdere


Mette Werk

Mette Werk

“Jeg er specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske med 20 års erfaring fra psykiatri, herunder telefonisk rådgivning af patienter og pårørende. Jeg er efteruddannet med Master i Læreprocesser, og har de seneste 5 år været ansat som uddannelseskonsulent på Center for Kompetenceudvikling. Her underviser jeg tværfagligt personale i sundhedsvæsenet i deeskalering og kommunikation.”Lars Strandridder

Lars Strandridder

Der bliver snakket meget om sundhed og motion, men folk glemmer ofte nogle af de allervigtigst ting for krop og hjerne, som ellers er nogle af de mest simple at indføre i din hverdag, uden det koster dig noget som helst.
Lars Strandridder er tidligere elite fridykker med fast plads på det danske landshold. Lars har i en lang årrække været oppe blandt verdens bedste fridykkere, og været med til i alt 4 verdensmesterskaber. Han har gennem sin træning lært indgående hvad der sker i kroppen – ikke bare når vi holder vejret, men også når vi lærer at trække vejret rigtigt. Med sin egen præstation i at holde vejret i 7 minutter under vand, har Lars øvet og lært sig at have fuld kontrol af både sin fysiske og mentale tilstand. 
Se mere på: www.strandridder.comRikke Østergaard

Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er forfatteren bag bogen “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben.”
Rikke er trivsels- og mentaltræningsekspert. Med sin smittende arbejdsglæde, sit nærvær og professionelle overskud skaber hun ubesværet bro mellem sig selv og dem hun står overfor. En af hendes kernekompetencer er at give sit publikum og sine kursister jordnære metoder med sig, så de nemt kan kickstarte en varig forandringsproces selv.
Se mere på: www.rikkeostergaard.com