Foredragsholdere


Mette Werk

Mette Werk

Jeg er specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske med 20 års erfaring fra psykiatri, herunder telefonisk rådgivning af patienter og pårørende. Jeg er efteruddannet med Master i Læreprocesser, og har de seneste 5 år været ansat som uddannelseskonsulent på Center for Kompetenceudvikling. Her underviser jeg tværfagligt personale i sundhedsvæsenet i deeskalering og kommunikation.Lars Strandridder

Lars Strandridder

Lars Strandridder er tidligere elite fridykker, og har været oppe blandt de bedste i verden. I foredraget ‘Stress af og mental kontrol – Så nemt som at trække vejret’, inviterer Lars jer med ned på dybt vand, hvor man ikke bare kan give op når det bliver hårdt, og hvor mental kontrol og roligt sind er en nødvendighed. Lars har oparbejdet nogle unikke, men meget simple teknikker, til at lære folk hvordan man stresser krop og hjerne af, og bevarer den mentale kontrol.
Se mere på: www.strandridder.comRikke Østergaard

Rikke Østergaard

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben.”
Rikke er trivsels- og mentaltræningsekspert. Med sin smittende arbejdsglæde, sit nærvær og professionelle overskud skaber hun ubesværet bro mellem sig selv og dem hun står overfor. Hendes foredrag tager som udgangspunkt fat i det der fungerer, både i virksomheden og hos individet, og lader det være en katalysator for positiv udvikling.
Se mere på: www.rikkeostergaard.com